• Console
  • Steam

Hvordan endrer jeg brukerprofilen på konsollen når jeg spiller Disney Infinity 2.0?

posted on 2015/03/25

Brukerprofilen på en konsoll er en offlinekonto hvor spilldata lagres på harddisken.

Hvis du spiller Disney Infinity 2.0 og ønsker å bytte til en annen brukerprofil på konsollen, kan du følge anvisningene under. Å bytte brukerprofil kan være nyttig når du skal dele eierskap av en figur.

Avengers Spider-Man

PlayStation PlayStation 3

Når du har startet PlayStation 3, blir du bedt om å velge brukerprofil før du når PlayStation 3-menyen – også kjent som Xross Media Bar (XMB). Hvis du har angitt automatisk pålogging for en profil, vil ikke denne skjermen vises.

Angi automatisk pålogging ved å trykke på Trekant-knappen på en bruker og velge På eller Av.

Bytt til en annen PlayStation 3-brukerprofil:

1. I XMB-menyen blar du til venstre, til kolonnen som heter Brukere eller Logg på.
2. Velg en bruker fra listen med X-knappen

PlayStation PlayStation 4

Etter at du har startet PlayStation 4, blir du bedt om å velge en brukerprofil. Du kan spille med en gjestekonto, men lagrede data slettes når du logger av. På PlayStation 4 knyttes brukerprofiler til kontrollerne som brukes.

Inntil fire personer kan logge på PlayStation 4-systemet samtidig. Når flere brukere er logget på, og en bruker trykker på PS-knappen på kontrolleren, vises brukerens hjem-skjerm.

Bytt til en annen PlayStation 4-brukerprofil fra hovedmenyen:

1. Trykk Opp på retningsknappene fra hovedmenyen og gå til Strøm-alternativet.
2. Trykk på X for å logge av PS4.
3. Du tas til skjermen for valg av konto. Det kan være du må synkronisere kontoen på nytt ved å trykke på PS-knappen.
4. Herfra kan du velge eller opprette en ny brukerprofil.

Bytt til en annen PlayStation 4-brukerprofil fra Disney Infinity 2.0:

1. Trykk og hold inne PS-knappen på kontrolleren.
2. Velg Bytt bruker
3. Herfra kan du velge eller opprette en ny brukerprofil.

Xbox Xbox 360

Etter at du har startet Xbox 360, trykker du på Xbox-knappen på kontrolleren for å logge på en brukerprofil. Bla ned til Logg inn, eller trykk på X på kontrolleren.

Bytt til en annen brukerprofil fra Xbox 360-dashbordet:

1. Gå til Sosial.
2. Velg Logg inn eller Logg ut.
3. Velg en profil for å logge på.

Bytt til en annen brukerprofil fra Disney Infinity 2.0:

1. Trykk på Guide-knappen.
2. Velg X-knappen for å logge av din nåværende profil.
3. Velg en profil for å logge på.

Xbox Xbox One

Når du har startet Xbox One, kan du logge på en brukerprofil fra hoveddashbordet. Velg Logg inn fra toppen av skjermen og velg en profil.

Bytt til en annen brukerprofil med menyknappen:

1. Når du er på startskjermen til Xbox, trykker du på menyknappen på kontrolleren din.
2. Velg Bytt profil.
3. Velg profilen du ønsker å bytte til.

Bytt til en annen brukerprofil med påloggingsområdet:

1. Gå til påloggingsområdet øverst til venstre.
2. Velg din nåværende profil og spillerbilde.
3. Velg profilen du ønsker å bytte til.

Bytt til en annen brukerprofil fra Disney Infinity 2.0:

1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren.
2. Gå til påloggingsområdet øverst til venstre.
3. Velg din nåværende profil og spillerbilde.
4. Velg profilen du ønsker å bytte til.

Nintendo Wii U

Etter at du har startet Wii U, blir du bedt om å velge din Mii-figur før du kommer til Wii U-menyen. Dette er din brukerprofil.

For å endre Mii-brukeren din må du først lukke Disney Infinity 2.0 og gå tilbake til hovedmenyen til Wii U.

Fra hovedmenyen til Wii U:

1. Velg Mii-figuren din øverst i venstre hjørne.
2. Velg Bytt bruker.
3. Velg en annen Mii-figur.