• Android (Google Play)
  • iOS

Hvordan tar jeg en selfie i «STAR WARS™»-appen?

posted on 2015/07/08

Se for deg selv i galaksen fra Star Wars ved å ta en selfie med «STAR WARS™»-appen.

STAR WARS App - Selfie

Tilpass din selfie med forskjellige tematiserte kostymer, figurer og bakgrunner fra Star Wars.

STAR WARS App - Selfie
  • Trykk på forgrunnsfigur-ikonet for å bla gjennom kostymer til din selfie.
  • Trykk på bakgrunnsfigur-ikont for å bla gjennom forskjellige figurer du vil legge til i bildet.
  • Trykk på lyssabelikonet for å endre fargen (kun jedi eller sith)
  • Trykk på landskapsikonet for å velge mellom forskjellige steder og områder fra Star Wars
  • Trykk på figurplasseringsikonet (piler) for å endr eplasseringen av bakgrunnsfiguren

Når komposisjonen er ferdig og du er fornøy, trykk på kameraikonet for å ta en selfie. Etter at du har tatt en selfie, kan du laste den ned, lagre den, dele den eller slette den og ta et nytt bilde.