• Console
  • Steam

Hvordan låser jeg opp leker fra Disney Infinity 1.0 og 2.0?

posted on 2015/09/02

Om du har spilt Disney Infinity 1.0 og 2.0, vil alle leker fra Play Set og Toy Box som du har låst opp i disse utgavene bli tilgjengelig i Disney Infinity 3.0 når du logger inn med den Disney-ID-kontoen som du har knyttet til disse versjonene.

Når du starter Disney Infinity 3.0 og går til Toy Box-huben, vil meldinger dukke opp på skjermen som indikerer at dine tidligere opplåse leker og gjenstander nå er låst opp i denne utgaven.

MERK: Selv om lekene dine har blitt låst opp og nå er gjort tilgjengelig, så kan det hende du fortsatt må kjøpe de i lekebutikken for gnister.