• Android (Google Play)
  • iOS

Hvordan låser jeg opp opplevelsen for økt virkelighet?

posted on 2015/07/28

Funksjonen for økt virkelighet i «Star Wars»-appen er en vei til mange opplevelser som enkelte kanskje mener er ... kule, inkludert muligheten til å gi liv til 3D-figurer. Er du klar?

Sånn gjør du det:
  • Start «Star Wars»-appen.
  • Fra kontrollpanelet, trykk på knappen for økt virkelighet.
  • Pek enhetens kamera mot en av plakatene som vises på bunnen av skjermen:
STAR WARS App - AR Poster Image

• Om du ikke har tilgang på en av plakatene, kan du laste dem ned på enheten din eller sende dem på e-post til deg selv så du kan skrive de ut eller vise de på en ekstra skjerm. (Om du viser denne siden på en mobil enhet, gå til den på en datamaskin, annen mobilenhet eller tilsvarende)

STAR WARS - Augmented Reality poster STAR WARS: The Force Awakens poster

• En meny dukker opp på skjermen som viser 3 figurer: Stormtropper fra Den første orden, BB-8 og en flammesoldat fra Star Wars: The Force Awakens.
  • Trykk på en figur for å velge den.
  • Når figuren dukker opp på skjermen i omgivelsene dine, trykk på 1, 2 eller 3 for å velge forskjellige animasjoner.
  • Bruk høyre- og venstrepilene for å bla mellom figurene.

AR Storm Trooper AR Flame Trooper AR BB-8

• Trykk på Play-knappen for å spille og vise animasjonen med lyd.
  • Trykk på kamera-knappen for å ta et bilde. For å skru på blitzen, trykk på lyn-ikonet øverst til høye.
  • Trykk og hold inne videokamera-knappen for å filme en video av figuranimasjonen med lyd. Vær obs på at videoopptak kun er tilgjengelig i IOS. Vær kreativ! Prøv å gjøre ting med figuren. Slipp knappen for å slutte opptaket.
  • Bruk figur-knappen til å bytte mellom vanlig visning og hologram-modus.
  • Når du har tatt et bilde eller filmet en video, vil du se tre knapper - slett, lagre til enheten eller del med andre.

Kos deg med «Star Wars»-appens AR-funksjoner og del det du har lært med andre: del dine bilder og videoer med emneknaggen #StarWarsApp!