• Android (Google Play)
  • iOS

Hvordan bruker GIF-filer i «STAR WARS™»-appen?

posted on 2016/02/12

«STAR WARS™»-appen har animerte GIF-filer du kan legge til i meldinger! (Android-brukere, klikk her)

1. Fra hovedmenyen, trykk på GIF-filer.

STAR WARS App - GIFs

2. Bla gjennom og trykk på GIF-filen du vil bruke.

STAR WARS App - Browse and select GIF

3. GIF-filen vil bli plassert på utklippstavlen din og er klar til å limes inn.

STAR WARS App - Copied; paste GIF

4. Opprett en ny melding og lim inn GIF-filen din.

New message window - iOS

GIF pasted in text message on iOS

For Android-brukere:

Fordi det er så mange forskjellige Android-enheter og forskjellige måter for programmer å håndtere (eller ikke håndtere) klipping og liming av GIF-filer og Emojis på, så ble det bestemt at funksjonen ikke skal være der. Vi bestemte oss derfor for å by på 3 forskjellige måter å dele GIF-filer og Emjois på:

1. Del til hvilken som helst applikasjon via innebygd Android-deling. For å gjøre dette, må du logge inn. Du vil se en dele-knapp øverst til høyre. Om du trykker på denne, vil du kunne dele GIF-filen eller Emojis via hvilken som helst applikasjon du har installert som tillater deling av bilder.

2. Lagre på enheten og dele. Om du lagrer en GIF-fil eller en Emoji i enhetens fotoalbum, kan du dele den til hvilken som helst applikasjon som støtter fotodeling, akkurat som du ville gjort med et bilde du tok med enheten din.

3. Kopier og lim inn lenke. Dette fungerer for applikasjoner som støtter bildelenkedeling, som f.eks. Twitter og Facebook.