• Android (Google Play)
  • iOS

Hvordan bruker jeg Jakku Spy i appen til STAR WARS?

posted on 2015/12/03

Starte opplevelsen

Velg Jakku Spy på hovedmenyen i appen til Star Wars.  Du vil bli bedt om å tillate nedlasting av filene til opplevelsen.  Du kan alltids slette disse filene under profil-/brukshåndtering senere for å frigjøre mer plass på enheten din.

Når du har lastet ned opplevelsen, vil den sjekke for oppdateringer og vise en advarsel om helse og sikkerhet. Les denne nøye.

Den første gangen du starter denne funksjonen vil du bli spurt om du har Google Cardboard.  Google Cardboard kan kjpes hos forskjellige forhandlere, inkludert www.google.com/intl/no/get/cardboard/get-cardboard/ og hos Verizon-forhandlere.

Om du ikke har Google Cardboard, ikke vær redd, du kan fortsatt se meldingene ved å bruke «Magic Window»-modus.  Bare velg det ikonet og hold telefonen i landskapsmodus.

Select Jakku Spy on the main screen This feature is currently downloading message in app Select whether you have a Google Cardboard on the screen

på toppen av siden

Laste ned medlinger

For å laste ned meldinger må du enten koble deg til WiFi eller til det mobile datanettet. Vær obs at videomeldingsfilene er ganske store og kan påvirke datamengden på ditt mobilabonnement. Når en melding er nedlastet vil du ikke trenge å være tilkoblet for å kunne spille den av.

På hovedmenyskjermen finner du en liste over meldinger. Disse vil bli utgitt i løpete av tiden før premieren til Star Wars: The Force Awakens, så avhengig av når du først starter Jakku Spy, så vil du oppleve at enten noen eller alle meldinger kan lastes ned.  Trykk på knappene for å laste dem ned.

Når en melding er lastet ned vil knappen endre seg til å vise «Play Message». Bare trykk på denne for å spille de av.

Downloading Messages App Image

på toppen av siden

Når du viser en  melding med Google Cardboad for første gang, vil du bli bedt om å kalibrere.  Sikt med kamera mot strekkoden på din Cardboard.  Når den er registrert vil du se at den vises på skjermen.  trykk på «BACK» for å fortsette opplevelsen. Så trykker du på «Play» og du vil da se instruksjoner for plassering av enheten din i Cardboard.
Scan bar code on your Google Cardboard Google Cardboard displayed in Current Viewer Magic Window Instructions

på toppen av siden

Magic Window

For å vise det med telefonen, bare velg ikonet for Magic Window (ser ut som en smarttelefon) og trykk på «Play» på en tilgjengelig melding. Du vil nå se instruksjoner og en «Continue»-knapp som lar deg fortsette

MERK: Du kan bytte mellom Cardboard og Magic Window når du vil ved å bruke knappene på bunnen av menyskjermen.

på toppen av siden

Visning av meldinger

Dette er videoer i 360 grader, så se deg rundt for å utforske.  Å bruke hodetelefoner forbedrer opplevelsen markant.

Ved slutten av hver video vil du motta en holografisk melding og så få se et samlekort.

Holigraphic Message Collectible Card

For å lagre samlegjenstander og gjøre valg under videoen trenger du bare å bruke blikket ditt til å peke med.  Du vil se en hvit prikk som representerer hvor du fokuserer blikket.  Sentrer klikkbare gjenstander i blikket ditt og fokuser på dem for å velge dem. Du vil se en animasjon som bekrefter valgene dine.

Save Collectible Cards -1 Save Collectible Cards - 2

Dette er hvordan du lagrer samlegkort, gjenspiller meldinger og avslutter VR.

Når du har lastet ned mer enn én video, vil du se en virtuell meny nedenfor samlegjenstandene som lar deg velge og gjenspille hvilke som helst videoer.

på toppen av siden

Deling av samlegjenstander

På hovedmenyen kan du se samlekortene du har samlet nedenfor meldingsknappen.

Klikk på et kort for å vise det.

Du får se et ikon øverst til høyre på skjermen når du viser et kort.  Bruk denne til å lagre det til enheten din eller for å dele det med venner og familie.

Select Collectibles Card Collectible Card - Save image

på toppen av siden

Sletting av meldinger: Håndtere bruksvalg

Fordi denne funksjonen inkluderer store videofiler, har vi lagt til en funksjon på profilvalgsdelen av appen som lar deg slette innhold.

Du kan gjøre dette for Jakku Spy, Augmented Reality og Force Trainer.  Bare klikk på knappene for å slette innhold.

Om du ønsker å bruke en funksjon igjen etter å ha slettet den, bare start dem fra hovedmenyen og last de ned igjen.

Delete

på toppen av siden

Enhetskrav

For best mulig opplevelse, anbefaler vi å bruke appen på en Samsung Galaxy S4 / Google Nexus 4 eller tilsvarende eller en iPhone 5 eller nyere med iOS 8.4.1 eller nyere (OS 9 for best resultat). Gyroskop er påkrevd.  Denne funksjonen fungerer ikke på iPod.

Hodetelefoner er sterkt anbefalt. Ubegrenset databruk eller WiFi er anbefalt for nedlastingen av denne opplevelsen.