• Console
  • Steam

Hvordan bruker jeg Power Discs i Marvel Battlegrounds?

posted on 2016/03/15

Marvel Battlegrounds sitt Play Set byr på nye og spennende måter å bruke dine (runde) Marvel-baserte Power Discs på.

Versus
Du kan plassere opp til tre Power Discs på hvert spillerspor på basen til Disney Infinity for en total på seks stykker som er tilgjengelige under kampen for alle spillere! Power DIscs dukker opp tilfeldig under kamper og kan droppes av spillere når de blir truffet av kraftige angrep.