• Android (Google Play)
  • iOS

Hvordan bruker jeg Force Trainer?

posted on 2016/02/05

Lær hvordan du bruker lyssabelen som en jedi i Force Trainer.

STAR WARS App - Force Trainer

Enheten din er lyssabelen din. Opplæringen lærer deg hvordan du slår unna skudd fra sonden.

Trykk på skjermen når som helst for å sette treningen på pause.

Du må lykkes på hvert nivå for å gå til det neste, men du kan alltids spille tidligere nivåer på nytt via nivåvalgsmenyen.

Treningen bli vanskeligere og vanskeligere ettersom du blir flinkere. Enklere nivåer gir audiovisuelle hint, men når du kommer videre, blir du utfordret til å spille med øyeskydd på, så du er helt avhengig av lyden (og kraften) for å forutse hvor skuddene kommer til å treffe, slik at du kan blokkere dem.