• Console
  • PC

Hvordan fungerer delt eierskap?

posted on 2016/03/23

Når du velger å dele eierskapet til en figur, så får du tilgang på figurens forrige nivå. Fremdriften lagres så på konsollen din sin brukerprofil og du kan fortsette å gå opp i nivå med figuren mens du spiller.

Ting å notere seg:

• Figurnivåer du har oppnådd lagres på brukerprofilen til spiller 1 på konsollen.
  • Flere profiler på en konsoll kan dele eierskap og bygge opp sine egne nivåer.
  • Muligheten til å spille som gjest burde bare brukes med en figur når du besøker et annet hus eller midlertidig spiller på noen andres konsoll. Oppnådde nivåer vil da midlertidig bli lagret på selve figuren, i stedet for på konsollen.