Disney Infinity

• Console
  • PC

Hvordan tilføjer jeg en anden spiller?

posted on 2016/03/23

PlayStation Logo PlayStation 3

1. Tryk på den centrale PlayStation-knap på den anden controller.
2. Vælg den anden spillers spillerprofil eller vælg at spille som Gæst.
3. Placér din Disney Infinity-figur i B [circular]-holderen på Disney Infinity-basen.
4. Tryk på Start.
5. Spillet skifter til split-screen, og den anden figur dukker op!

Xbox Logo  Xbox 360

1. Tryk på den centrale Xbox-knap på den anden controller.
2. Vælg den anden spillers spillerprofil eller Profil for at spille som gæst.
3. Placér din Disney Infinity-figur i B [circular]-holderen på Disney Infinity-basen.
4. Tryk på Start-knappen.
5. Spillet skifter til split-screen, og den anden figur dukker op!

Nintendo Logo Wii U

1. Placér din Disney Infinity-figur i B [circular]-holderen på Disney Infinity-basen.
2. Tryk på +-knappen.
3. Spillet skifter til split-screen, og den anden figur dukker op!