• Console
  • PC

Hvordan bruker jeg Toy Box på min konsoll?

posted on 2014/06/29

Hvorfor kan jeg ikke redigere enkelte gjenstander i en Toy Box jeg har lastet ned?

Selv om du kan spille og gjøre ting med alle gjenstandene i en nedlastet Toy Box, må du ha alle de spesifikke gjenstandene låst opp for å kunne redigere dem.

topp

Jeg sitter fast i luftkamera- eller i sidekameramodus!

Om du ikke kommer ut av enkelte kameramodus, bare trykk på BACK- eller SELECT-knappen.

topp

Jeg kan ikke markere et objekt med tryllestaven!

Om et objekt er for langt unna til at du kan bruke tryllestaven kan du bytte til gnist-modus fra byggevisningen. Når du er en gnist, gå til gjenstanden og rediger den!

topp

Disney Infinity - hubben
Etter å ha valgt å starte Toy Box, vil figuren din dukke opp på midten av plattformen i "Disney Infinity"-hubben. Hubben har fire plattformer som kan aktiveres ved å stå på dem for å gå til forskjellige deler av spillet.
  • Rød plattform: Åpner reisemenyen. Velg mestringseventyr, eventyr, figureventyr, forhåndsbygde "Toy Box"-verdener og Play Set som for øyeblikket er plassert på "Disney Infinity"-basen. Du kan også lagre din gjeldende Toy Box eller laste inn en tidligere lagret Toy Box.
  • Gul plattform: Åpner "Disney Infinity"-hvelvet. Bruk spinn-sjanser du har låst opp i spillet for å låse opp nye leker som du kan bruke i Toy Box.
  • Grønn plattform: Åpner lekebutikken. Leker du allerede har låst opp.
  • Lilla plattform: Åpner Heltehallen.
topp

Mestringseventyr
Mestringseventyr er opplæringer for Toy Box og Play Set. Fullfør det første tilgjengelige mestringseventyret for å låse opp flere. Byggmestring, for eksempel, viser deg hvordan du lager og setter sammen elementer i Toy Box, mens kamp-, kjøring- og andre mestringseventyr viser deg hvordan du slåss, kjører, etc. i Play Set.

topp

Disney Infinity - hvelvet
Hvelvet byr på 16 forskjellige leker eller lekepakker til enhver tid. Du kan spinne hjulet for å låse opp én tilfeldig av de 16. Du kan også stokke om hvelvet for å få et sett på 16 andre leker å spinne om. Spinn kan samles med grønne kapsler, fullføring av mestringseventyr, gå opp i nivå med figurer eller tjene medaljer i figureventyr eller andre eventyr.

topp

Last ned Disneys Toy Boxer
Sjekk ut og spill Toy Boxer laget av teamet bak Disney Infinity og andre spillere.

1. Sett spillet i pause for å ta frem pausemenyen.
2. Velg Internett/Flerspillermodus, velg "Toy Box"-deling.
3. Velg Disneys Toy Boxer og finn den Toy Boxen du vil ha.
4. Velg "Spill nå" for å laste ned og spille en Toy Box.

MERK: På listen over Toy Boxer, betyr en grønn prikk bak sky-ikonet i "Toy Box"-sporet at Toy Boxen har allerede blitt lastet ned og kan spilles.

topp

Laste opp din egen Toy Box
Når du har laget din egen Toy Box, gjør følgende for å laste den opp og gjøre den tilgjengelig fra andre stede:

1. Fra pausemenyen velger du så "Internett/Flerspillermodus".
2. Velg "Toy Box"-deling, etterfulgt av "Mine Toy Boxer".
3. Velg "Last opp min Toy Box" (her kan du oppbevare den og få tilgang på den fra andre steder).
4. Laste opp: "Dette vil laste opp en ny Toy Box til ditt private innhold og telle opp mot dine 100 plasser. Vil du fortsette?"; velg Ja.
5. Oppgi navnet og en kort beskrivelse av din Toy Box; velg Godta.

topp

Hvordan sender jeg inn min Toy Box til Disney for å få den utvalgt?
Når du har laget en helt utrolig Toy Box, gå til menyvalgene.

1. Gå til Internett/Flerspillermodus,
2. "Toy Box"-deling
3. Disneys Toy Boxer
4. Send til Disney

Gi din Toy Box et navn og en beskrivelse og send den inn. Vi kan ikke garantere at din Toy Box vil bli på listen over utvalgte Toy Boxer, men vi gleder oss til å se hva du har laget!

topp