• Console
  • PC

Hvordan får jeg erstattet ødelagte eller defekte deler?

posted on 2016/03/23

Elsa Figure  Disney Infinity Jack Sparrow

Baseenhet
Om du opplever problemer med baseenheten, prøv følgende:

• Tilknytt baseenheten til en annen USB-port.
  • Sørg for at du har fullført opplæringen/introduksjonen; baseenheten vil ikke lyse opp før du har fullført opplæringen.
  • Sjekk bunnen av baseenheten for å være sikker på at det er riktig utgave for din konsoll.
  • Plasser baseenheten på en stabil, sikker og jevn overflate.
  • Sørg for at baseenheten ikke er på en metalloverflate eller i nærheten av metallgjenstander.

Om problemet vedvarer, returner til forhandleren med spillet for å se om de kan tilby deg å bytte baseenheten.

på toppen av siden

Disc
Om konsollen din har problemer med å lese spilldiscen, prøv følgende:

• Sørg for at konsollen er oppdatert og har de nyeste oppdateringene installert.
  • Sjekk om det er riper på discen.
  • Rens discen med en myk mikrofiberklut.
  • Sørg for at discen brukes i riktig type konsoll.
  • Prøv disse grunnleggende tipsene for problemløsing

Om du fortsatt opplever problemer, ta med spillet til forhanderen og se om de har muligheten til å bytte det.

på toppen av siden

Figurer eller PlaySet
Om du opplever problemer med figurer eller PlaySet, utfør følgende for å identifisere hvor feilen ligger:

• Bytt ut figuren eller PlaySettet med noen andre fra samlingen din for å finne ut hvilke som ikke fungerer.
  • Sørg for at figuren du bruker er kompatibe med det PlaySettet som står på baseenheten.
  • Om ingen av figurene eller PlaySettene dine virker, prøv å se tipsene fra problemløsingen for baseenheter.
  • Sørg for at du har tilgang på riktig versjon av spilet:
  • PlaySet til Disney Infinity fungerer ikke i Disney Infinity 2.0: Play Without Limits.
  • Figurer og PlaySet fra Disney Infinity 2.0: Play Without Limits vil ikke fungere i Disney Infinity.
  • Figurer fra Disney Infinity vil bare fungere i ToyBox-modus i Disney Infinity 2.0: Play Without Limits.

Når du har avgjort hvilke(n) av dine figurer eller PlaySet som er skadet eller defekt, returner den (og evt. spillet) til din forhandler og se om de har muligheten til å bytte det defekte produktet.

på toppen av siden

Om forhandleren ikke er tilgjengelig eller kan tilby hjelp, ta kontakt med kundestøttegruppen til Disney Infinity på e-post ved å klikke på den oransje «Kontakt oss»-knappen nedenfor. Husk på å beskrive i detalj så mye du kan i din e-post, så vi kan enklere hjelpe deg med å løse problemet:

• Detaljert beskrivelse av problemet
  • Navn på gjenstanden som ikke fungerer
  • Konsollvariant