• Console
  • PC

Hvordan starter jeg Disney Infinity-spillingen på min konsoll?

posted on 2014/08/01

Hva er Disney Infinity?
Disney Infinity introduserer et helt nytt univers hvor spillere har mer frihet enn aldri før og uendelig med muligheter til å lage historier og spillopplevelser med sine kjære Disney-figurer. På konsollutgaven kan du spille med Disney Play set eller lage din egen verden i din Disney Toy Box. I den nettbaserte verdenen og på nettbrett kan du spille i din Toy Box.

topp

Jeg startet nettopp Disney Infinity for første gang. Det er en glødende gnist på midten av skjermen, hva gjør jeg nå?
En fortellerstemme sier; "Alle store ideer starter med en liten gnist av fantasi ..." Ved å følge kontrollinstruksene på skjermen, kan du styre den glødende gnisten rundt på stjernehimmelen og berøre de blå gnistene så den vokser. "Over tid", fortsetter fortelleren "med litt vedlikehold og eventyrlyst, begynner den å vokse ..." Den glødende gnisten fyker gjennom verdensrommet og blir til en eksplosjon av farger. Styr den glødende gnisten for å gi lys til verden. Sett kursen mot den flyvende trappen som går til jernporten. Teppet rulles ut og leder veien til Mikke som Trollmannens lærling. Følg ham for å fullføre opplæringen.

topp

Gå til Play Set fra Toy Box.
For å gå til et Play Set fra Toy Box, sett spillet i pause og velg Avslutt fra Pausemenyen. Etter å ha valgt Ja for å bekrefte, vil du komme tilbake til hovedmenyen i Disney Infinity. Her kan du velge hvilket Play Set du ønsker å spille. Sørg for at du har plassert en "Play Set"-bit på din "Disney Infinity"-base og at du har en kompatibel figur (For eksempel: Lynet McQueen for Biler sitt Play Set).

MERK: Om du allerede har et tidligere lagret "Play Set"-spill, kan du gå til den røde plattformen (reise) i "Disney Infinity"-hubben (eller sette spillet i pause og velge reise). På reisemenyen, velg Last inn og så velg hvilket Play Set du ønsker å spille.

topp

Wii og flere spillere på net
På grunn av plassbegrensninger på Wii-plattformen, måtte noen designendringer gjøres i spillet. Når det kom til flerspillermodus, bestemte vi oss for å legge vekten på Toy Box i stedet for Play Set, fordi vi ville at alle spillere skulle kunne lage egne spillopplevelser sammen.

topp

Hvordan løser jeg inn en kode?
For å løse inn en Disney Infinity-webkode er alt du trenger å gjøre å følge disse enkle stegene:

1. Logg inn med din Disney Infinity-konto på infinity.disney.com/no
2. Oppgi din kode i innløsningsrubrikken
3. Klikk på send

topp

Hvorfor kan jeg ikke spille med alle mine figurer i alle Play set?

Play set er spesifikke Disney-verdener. For at våre gjester skal beholde innlevelsen i de omgivelsene, lar vi ikke figurer fra andre verdener få komme inn. Men du kan blande og gjøre som du vil med alle dine Disney-figurer og lage dine helt egne verdener i Toy Box.

topp

Gnister, stjerner, spinn!

Å samle gnister i et Play set vil hjelpe dine figurer med å gå opp i nivå! Når du fullfører oppdrag får du stjerner! Når du får stjerner vil du få spinn. Du kan bruke dine spinnesjanser i Toy Box-hvelvet for å samle flere leker!

topp

Er spillet det samme på alle plattformer?

På Xbox 360, PlayStation 3 og Wii U er opplevelsen veldig lik, med unntak av spillkontrollen og enkelte funksjoner som er unike til hver plattform.

På Wii er ting litt forskjellige. Selv om det er mulig å spille to spillere sammen med delt skjerm i Toy Box, kan kun én spiller spille i Play Set. Toy Box er også delt i 6 spesifikke Toy Boxer som bruker forskjellige typer leker i hver Toy Box.

3DS-spillet er et helt fullstendig et annet spill og har ikke  "Toy Box "-modus. Det er et spill hvor du konkurrerer i ditt eget  "Toy Box "-spillbrett! Test talentet ditt i 50 småspill!

Internett- og mobilopplevelsen er kun  "Toy Box "-delen av spillet.

topp

Hvordan endrer Heltehallen seg?

Når du spiller med flere Disney-figurer, går opp i nivå med figurer, bruker Power Discs og tjener flere stjerner, vil Heltehjallen din vokse og endre seg!

topp

Hvordan skiller 3DS-utgaven seg ut?

3DS-utgaven er en helt annerledes spillopplevelse enn Disney Infinity, men du kan fortsatt bruke samme Disney-figurer og Power Discs.

Her kan du konkurrere med i ditt eget  "Toy Box "-spillbrett! Race, hopp, klatre eller skyt - test ditt talent i over 50 småspill!

topp

Hvor lang tid tar det å spille gjennom et Play set?

De fleste spillere vil fullføre et Disney Infinity-Play set på 6 til 10 timer og med Toy Box har man ubegrenset med spilletid!

topp

Hvorfor burde jeg tilknytte min konsoll-ID til min Disney-ID?

Når en konsoll-ID er tilknyttet en Disney-ID vil du kunne koble deg til Internett-opplevelsen. Dette gir deg muligheten til å laste opp din Toy Box så andre kan spille den og du kan også laste ned Toy Boxer andre har laget. Dette gir deg også muligheten til å ta med en Toy Box på andre plattformer.

topp

Hva betyr «Ta eierskap» og «Gjest»?

Om du velger  "Ta eierskap " på en  "Disney Infinity "-figur, så vil den figuren knyttes til profilen din og vil kunne følge statistikk. Om du spiller som  "Gjest ", kan du gå opp i nivå med den figuren, men du vil ikke ha den knyttet til din profil og du vil ikke kunne følge statistikk.

Å ta eierskap over en figur vil la brukeren  "eie " den figuren. Figurens erfaringspoeng vil bli nullstilt til nivå 0, så kan du gå opp i nivå med figuren din og følge statistikk. Å spille som gjest vil ikke påvirke  "Heltehallen " eller prestasjoner/trophies.

For eksempel; om du tar eierskap over en figur og bringer den til en venn, så vil de kunne spille med den figuren som en gjest og gå opp i nivå med den. Når du er tilbake på din konsoll, vil figuren være på det nivået den nå har nådd. Om vennen din tar eierskap over figuren i sitt spill, så vil figurens erfaringsnivå nullstilles, men du vil ikke miste fremgangen din når du tar den med hjem til din konsoll igjen. Å ta tilbake eierskapet over figuren vil bare ta den tilbake til det lagrede nivået.

topp

Om venn tar eierskap over min figur, mister jeg all min fremgang?

Alt av din fremgang er fortsatt lagret lokalt på din maskin. Så om din venn gir deg tilbake din figur, vil den gjenkjenne tidligere fremgang og erfaringsnivå.

topp

Hva om jeg mister/ødelegger en figur? Mister jeg min fremgang?

Nei, fremgangen din er lagret lokalt på din maskin.

topp

Om jeg kjøper en enkeltfigur, kan jeg bruke den i min venns spill, selv om jeg ikke har en startpakke?

Ja! Om din venn har en startpakke, kan du spille på deres enhet.

topp

Kan jeg spille mellom plattformer? For eksempel; jeg spiller på min Xbox 360 med en venn som spiller på PlayStation 3?

Nei, du kan bare spille med venner som spiller på samme type konsoll. For eksempel; du kan spille på Xbox 360 med venner som også spiller på Xbox 360. Du kan ta med figurene dine til en venn og spille med dem der også.

topp

Er noen figurer mer sjeldne enn andre?

De fleste av figurene er tilgjengelig i samme opplag. Men det er enkelte eksklusive Infinity-figurer som bare er tilgjengelig hos Toys R Us.

topp

Er noen Power Discs mer sjeldne enn andre?

Ja, det er enkelte Power Discs som er mer eksklusive.

topp