• Console
  • Steam

Tilkobling til Internett påkrevd

posted on 2015/12/17

For å spille verdener med uendelige eventyrmuligheter i Disney Infinity 3.0 må du laste ned en spilloppdatering som krever en tilkobling til Internett.

For instruksjoner om hvordan du kobler konsollen til Internett, se brukermanualen for konsollen din eller klikk på lenken for din konsoll nedenfor.
Nintendo Wii U http://www.nintendo.no/
1. Når konsollen er PÅ og koblet til Internett, sett inn spildisken for Disney Infinity 3.0.
2. Når spillet lastes inn, vil du bli bedt om å laste ned en spilloppdatering. Følg instruksene på skjermen for å starte installeringen av oppdateringen.
3. Når oppdateringen er ferdig, vil spillet starte og du kan spille Disney Infinity 3.0!