Disney Chat

End Chat

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits

  • Console
  • Steam

Lyssabelkomboangrep

posted on 2015/08/27


Figurer fra Star Wars™ som bruker lyssabler i Disney Infinity 3.0 kan utføre de fleste av de følgende lyssabelkomboangrepene:
 
Angrepskombo - Trykk på angrepsknappen gjentatte ganger for å utføre et komboangrep.

Utskyter - Hold inne angrepsknappen mens du står på bakken for å bryte en motstanders blokkering og kast deg selv og fienden opp i luften.

Luftkombo - Flere trykk på angrepsknappen mens du er i luften vil starte en luftkombo som slår motstanderen bort.

Luftangrep - Hold inne angrepsknappen mens du er i luften vil medføre i et bakkeslag som bringer fiender i luften ned på bakken, sammen med spilleren, samtidig som det fjerner fiender i nærheten på bakken.

Luftangrep - Mens du er i luften, utsett den tredje trykket på angrepsknappen for å sjonglere fienden og fortsette å angripe mens du er i luften.

Bryte blokkering 1 - Utsett det andre trykket på angrepsknappen for å starte en kraftig blokkeringsbrytende kombo mot én enkelt fiende.

Bryte blokkering 2 - Utsett det andre trykket på angrepsknappen for å starte en kraftig blokkeringsbrytende kombo som leverer flere treff mot én enkelt fiende.
 


Følgende figurer fra Star Wars™ har sine egne unike lyssabelkomboangrep:
 
Obi-Wan Kenobi:  Dobbelsmell - Trykk på høyre skulderknapp og så angrepsknappen for å utføre et kraftig, to-slags hoppangrep.

Yoda: Liten, men rask - Byks mot en fiende og trykk så på høyre skulderknapp og gjentatte ganger på angrepsknappen for å angripe flere ganger fra forskjellige vinkler i et veldig høyt tempo.

Anakin: Anakins vrede - Trykk på angrepsknappen gjentatte ganger for å få en rekke med lyssabelangrep under et kraftsprang.

Ahsoka: Spinnende frigjørelse - Trykk på angrepsknappen gjentatte ganger for å aktivere et spinnende lyssabelangrep mens du bykser. Trykk på høyre skulderknapp for å bykse.

Darth Maul: Darth-sprangangrep - Trykk på høyre skulderknapp og så trykk på angrepsknappen mens du bykser mot motstanderen for å sende dem bort med et kraftig lyssabeldytt.

Var denne artikkelen nyttig?


Fortsatt på jakt etter det rette svaret?

Kontakt Oss

We recommend contacting us by

Email

Other ways to contact

Logo

Chat

Logo

Call Me Now

Logo

Free Phone

You can call us, or start a live chat, from 9am-9pm, 7 days a week. Or drop us an email and we’ll get back to you as soon as we can!