• Console
  • Steam

PlayStation 3 - Installere spillet på harddisken

posted on 2015/08/31

Enkelte diskbaserte spill kan gi deg valgmuligheten til å installere noe spilldata på harddisken til din PlayStation 3, men krever fortsatt at du setter inn spilldisken for å starte spillet.

Om du har kjøpt en digital nedlasting av spillet på PlayStation Store, så kan du starte spillet uten å ha spilldisken, fordi spillet er lagret og kjøres fra harddisken til din PlayStation 3.