• Console
  • Steam

PlayStation 4 - Slette lagret spilldata

posted on 2015/08/31

Om du har prøvd en «fullstendig omstart» på din PlayStation 4 og fortsatt opplever problemer med innlasting av data, kan du prøve å slette lagringsdataen din. Å slette lagringsdata vil slette all fremgang og burde være det siste du prøver for å løse innlastingsproblemene du opplever. Etter å ha slettet alle relaterte spillfiler, vil spillet kunne starte på nytt som om du aldri har spilt det før.

Følg instruksene nedenfor for hvordan du sletter lagrede filer for Disney Infinity 3.0:

1. Gå til menyen og velg Innstillinger
2. Bla til verktøyet for håndtering av Applikasjoner og lagret spilldata.
3. Velg Disney Infinity og velg den riktige filen.
4. Velg Slett.