• Console
  • Steam

Power Discs

posted on 2016/03/23

Disney Infinity Power Discs kan brukes for å gjøre Disney Infinity-opplevelsen enda bedre, på mange forskjellige måter.

Det finnes forskjellige typer PowerDiscs:

Runde - Dette er Power Discs som låser opp spesielle hjelpemidler, kostymer, samarbeid og spesialhendelser. De kan brukes i Play Set og Toy Box.
Circular Power Discs

Heksagonale - Dette er PowerDiscs som låser opp spesielle duppeditter, kjøretøy og temaer som lar deg tilpasse ting enda mer. Disse kan bare brukes i ToyBox.

PowerDiscs som er markert med en ball legger til duppeditter, kjøretøy og annet:

Hexagonal Power Discs

PowerDiscs med en malerkost legger til temaer, terreng og mer:

Paintbrush

Kombiner opp til to runde PowerDiscs eller to heksagonale PowerDiscs for å skape unike kombinasjoner!

på toppen av siden

Hvordan bruke PowerDiscs

Runde - Plasser en rund PowerDisc under en figur på baseenheten. Du kan kombinere to PowerDiscs samtidig for å skape forskjellige kombinasjoner. Runde PowerDiscs virker øyeblikkelig når du bruker dem!

Heksagonale - Plasser en heksagonal PowerDiscpå det heksagonale sporet på basen. Akkurat som med runde PowerDiscs, kan du kombinere to stykker samtidig.  Om det er en PowerDisc med et tema, vi en melding dukke opp som spør deg om du vil endre tema.

på toppen av siden

PowerDiscs og webkoder

Det finnes ingen webkoder for fysiske Power Discs. Men dersom du har Disney Infinitys digitale PC-versjon og "Disney Infinity: Toy Box" for iPad, har du muligheten til å kjøpe spesifikt de Power Discs du ønsker deg direkte, til en redusert pris. For mer informasjon, se PC-Shop.

PC Shop Power Discs