Disney Chat

End Chat

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits

  • Console
  • Steam

Medhjelpere: Gårdsdrift og fôring

posted on 2015/08/27


Etter å ha fullført opplæringen for planting av planter, vil medhjelperne dine kunne plante avlinger og høste planter for å få mat.

For å begynne, gå til medhjelperportalen (grønn) fra Toy Box-huben Gå ned brosteinsveien til den glødende grønne portaldøren. Velg Planteplotting for å gå til Toy Box-gården.


Gårdsdrift
Du må gi medhjelperne dine gårdsutstyr for å plante avlinger. Gå til skredderen og gå til utstyrsundermenyen. Gå til kategorien for våpen og verktøy, bla borter og velg ljåen. Forlat skredderen og gå til jord du eier. Velg å bearbeide jorden for å få medhjelperen din til å plante avlinger. Det kan ta litt tid før avlingene glor. Du kan også ha flere medhjelpere som bearbeider jord samtidig! Mens medhjelperne jobber, kan du reise til Toy Box-huben og komme tilbake senere når ting har vokst.

I tillegg til mat, kan blomster og ugress også vokse opp. Blomster gir deg gnister, ugress er en plage som må fjernes. Du kan fjerne ugress ved å angripe det.

Enkelte avlinger kan gi spesielle gjenstander som gårdshatter eller avanserte ljåer. Å utruste en medhjelper med en gårdshatt vil hjelpe dem med å gro spesifikk type mat. For eksempel en tomatdyrkingshatt vil gi flere tomater. Avanserte gårdsljåer hjelper deg å plante mer mat.

Om du trenger ekstra plass til å gro avlinger, så kan du alltids kjøpe mer gårdsjord. Stå i midten av et tomt jordområde for å kjøpe det.


Fôring
Medhjelpere trenger omsorg og mat; de pleier vanligvis å si ifra om de er sultne via en notifikasjonsmelding. For å mate medhjelpere, gå til undermenyen for mat. Bla ned til matgjenstanden du vil mate medhjelperen din med og velg den. Å mate medhjelperen din vil øke ferdighetsrangeringen deres og tilfredsstille hungeren deres. For eksempel tomater øker medhjelperens angrepsferdighetsnivå.

Her er en delvis liste over avlinger som du kan gro og ferdighetene de forbedrer:

    Mais – Energi
    Godtemais - Energi
    Gulrøtter – Heldighet
    Pizza - Heldighet
    Solsikkefrø – Verktøy
    Churro - Verktøy
    Skrues sjokolademynt - Energi og heldighet
    Kjærlighet på pinne - Hjerte og verktøy
    Salat - Hjerte
    Grønn gele - Hjerte
    Tomat - Angrep
    Sukkerspinn - Angrep


OBS: Du kan også finne mat i esker og bokser i baner i Toy Box.

 

Var denne artikkelen nyttig?


Fortsatt på jakt etter det rette svaret?

Kontakt Oss