• Console
  • Steam

Tilgang på spesielle Toy Boxer – MagicBands

posted on 2015/11/03

Du kan låse opp eksklusive Disney Infinity 3.0 Special Access Toy Boxer med et MagicBand fra ditt besøk hos Disney Resort!

Mens du spiller Disney Infinity 3.0, sørg for at du er følgende:

• Logget inn med din Disney-konto
  • I en Toy Box

Låse oppe Disney Infinity 3.0 Special Access Toy Boxer:

1. Plasser ditt MagidBand på det heksagonale sporet på basen til Disney Infinity. Om du har et Play Set der, ta det bort først.

User-added image

2. Fra pausemenyen eller hovedmenyen velger du «Internett/Flerspillermodus».

Disney Infinity 3.0 Edition - Online/Multiplayer

3. Gå til «Fellesskapsinnhold» og velg «Special Access Toy Boxer».

Disney Infinity 3.0 Edition - Community Content

MagicBands fra forskjellige parker låser opp forskjellige Toy Boxer og overraskelser. Kos deg!