• PC
  • Steam

Toy Boxer med spesialtilgang - Konsoll/PC

posted on 2015/11/16

Om du mottar et webkodekort fra DIsney Parks eller Disneys Hollywood Studioes, så gjør du følgende for å løse den inn i Disney Infinity 3.0 til konsoll/PC!

1. Logg inn på infinity.disney.com/ParksVIP og oppgi webkoden og velg Løs inn.

Disney Infinity site – Click Redeem

2. Om du har oppgitt en gyldig webkode vil du motta en bekreftelsesmelding:

Redeem message

3. For å bruke din Toy Box med spesialtilgang i spillet, velg fellesskapsinnhold fra hovedmenyen:

Image of main menu, with Community Content highlighted

4. Velg Spesialtilgangs-ToyBoxer

Image of Community Content menu, with Special Access Toy Boxes selected