• Android (Google Play)
  • iOS

Tips – «STAR WARS»-appen

posted on 2015/12/04

Du kan bruke følgende tips for å forbedre opplevelsen din mens du bruker «Star Wars»-appen:
  • Sørg for at du har en god oppkobling via WiFi eller et abonnement med fri databruk - Bruk av funksjoner som Augmented Reality, Force Trainer og Jakku Spy krever nedlasting av store filer. En god oppkobling via WiFi er anbefalt.
  • Om du opplever problemer med å avslutte Jakku Spy etter at videoen er avspilt i modus for Google Cardboard eller Magic Window, flytt blikket ditt til «Exit VR»-knappen.
Shift gaze to Exit VR in Google Cardboard
  • Om du har problemer med å avslutte Jakku Spy i modus for Magic Window, se etter en liten hvit prikk på midten av skjermen. Snu enheten din mot høyre for å flytte prikken over til «Exit VR». Ikonet vil så bli hvitt før funksjonen avsluttes.
Turn your device so white dot moves over to Exit VR. Move white dot over to right to exit Jakku Spy mode.
  • Etter å ha startet Jakku Spy og kalibrert Google Cardboard på en iOS-enhet, vil det å trykke på «Continue» sende deg inn i en loop. Du kan løse dette problemet ved å velge «Back» øverst til venstre på skjermen.
Select Back to proceed to Jakku Spy feature after calibrating your Google Cardboard.