• Console
  • Steam

Toy Box-hub: Disney Infinity El Capitan Theater

posted on 2015/08/27

Besøk Disney Infinity El Capitan Theater for å strømme episoder av Toy Box TV og spille de nyeste utvalgte Toy Boxene. Gå frem til auditoriets dører og velg Bruk for å vise og velge episoder du kan se på. I lobbyen, gå frem til de utvalgte plakatene og velg Bruk. En kort beskrivelse av den utvalgte Toy Boxen vises sammen med valgmuligheten til å velge å spille den.

MERK: En Internett-tilkobling er påkrevd for å bruke denne funksjonen. Du må være logget inn med en profil knyttet til en gyldig Disney-konto.