• Console
  • Steam

Toy Box-hub: Flynn's Arcade

posted on 2015/08/27

Besøk arkeden for å gå inn i en Toy Box hvor du automatisk vil bli tilknyttet med opptil 3 andre fans av Disney Infinity fra rundt omkring i verden! Bare gå opp til arkademaskinene og velg Bruk. En kort beskrivelse av den utvalgte Toy Boxen vises sammen med valgmuligheten til å velge å spille den.

MERK: En Internett-tilkobling er påkrevd for å bruke denne funksjonen. Du må være logget inn med en profil knyttet til en gyldig Disney-konto. Chat er slått av i dette modus av hensyn til spillerens sikkerhet.