• Console
  • Steam

Toy Box-hub: Verter

posted on 2015/09/01

Når du ankommer Toy Box-huben, vil du bli møtt av flere verter; innbyggerfigurer som er der for å lære deg om forskjellige modi, funksjoner og generelle muligheter i Toy Box.

Mikke som trollmannens læregutt – Toy Box sin velkomstvert; lag en ny Toy Box eller få tilgang på lagrede Toy Boxer.

Luigi – Driving Host
Luigi
– Kjøretøysvert; Alt du trenger å vite om kjøriong, inkludert hvordan du drifter.

Phil – Combat Host
Phil
– Kampvert; lær hvordan du angriper, utfører komboangrep og blokkeringer.

Mulan – Exploration Host
Mulan
– Utforskningsvert; lær hvordan du hopper, klatrer og når nye høyder. Utfordring: Lås opp utforskningseventyrsportalen

Woody – Sidekick Host
Woody
– Medhjelpervert; introduserer spillere til medhjelpere og hvordan du bruker dem. Utfordring: Lås opp medhjelperportalen.

Main Street Host
Hovedgatevert
: Åpner hovedgaten og introduserer Genie

Genie – Base Host
Genie
– Infinity-basevert; svarer på spørsmål om Play set, Toy Box Expansion Games og figurer.

Merlin – Creation Host
Merlin – Skapelsesvert, åpner portalen til byggebaserte Toy Boxer og spill.

Sam Flynn – Arcade Host
Sam Flynn (TRON)
– Låser opp Flynn’s Arcade; besøk arkaden for å koble deg til andre fans av Disney Infinity fra resten av verden. (MERK: En Internett-tilkobling er påkrevd for å bruke denne funksjonen.)

Jiminy Cricket – Låser opp Disney Infinity sitt teater for strømming av Toy Box TV (OBS: En Internett-tilkobling er påkreved for å bruke denne funksjonen)

Scrooge McDuck – Toy Store Host
Skrue McDuck
– Lekebutikkvert; kjøp leker, ferdigdeler, byggesett og mer.

Heltehallen: Marvel; Star Wars; Disney; Pixar - Se figurer du har låst opp, kjøretøy og mer