• Console
  • Steam

Hva er Toy Box Speedway?

posted on 2015/10/09

Toy Box Speedway er et separate racingspill til Disney Infinity sin Toy Box som kan spilles med alle figurene dine til Disney Infinity; inkludert figurer fra 1.0 og 2.0. Du kan kjøre mot andre spillere i flerspillermodus for 2 spillere lokalt eller 4 spillere over nett.

For å spille, så trenger du bare følgende:
  • Toy Box Speedway Expansion Game
  • Spillprogramvaren til Disney Infinity 3.0
  • Basen til Disney Infinity
  • Hvilke som helst figurer fra Disney Infinity; alt fra Buzz Lightyear og Iron Man til Darth Vader
  • Valgfritt: Alle land-baserte kjøretøy fra Power Discs fungerer i Toy Box Speedway

Fra huben til Toy Box Speedway, kan du hoppe inn i et kjøretøy og starte å øve på racingbanen, stuntrampene og skinnene. Kjør gjennom grønne heksagonale skjold for å få turbofart. Når du er klar, trekk deg mot en av de tre racingmedaljene for å starte konkurransen.

Racingmodus

Race:
Kjøre gjennom et bredt utvalg av tematisert baner og prøv å slå motstanderen i løpet mot målstrerken
  • Velg motorstørrelse; 50-100-250
  • Enkeltløp eller Grand Prix
  • Velg bane

Kamprace:
Ta deg vei gjennom banen for å slå motstanderen i kappløpet mot målstreken
  • Velg motorstørrelse; 50-100-250
  • Enkeltløp eller Grand Prix
  • Velg bane

Tidsutfordring:
Prøv å slå den beste rundetiden i disse løpene for én spiller
  • Velg motorstørrelse; 50-100-250
  • Enkeltløp eller Grand Prix
  • Velg bane

Racingbaner
  • Agrabah Racingbane
  • San Fransokyo Racingbane
  • Arendelle Racingbane
  • Gravity Falls Mysterieløp
  • Veien til Ingenvethvor
  • Monsterkaos
  • Halloween Town Motorvei
  • Sanden på Tattooine
  • Sukkerkick Racingbane

Tips:
  • Rus motoren! Trykk på høyre skulderknapp før racet begynner for å fylle turbomåleren og få en pangstart.
  • Aktive våpen og hjelpemidler vises nederst til venstre.
  • Vær på utkikk etter snarveier og hinder i banen, alle baner har dem.

Drifte
Drifting vil fylle turbomåleren, så du får den lille ekstra fartsøkningen. Hold inne venstre og høyre skulderknapp mens du styrer på venstre spak. For å bruke turbo, trykk den høyre spaken fremover.