Disney Chat

End Chat

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits

  • Console
  • Steam

Hva er Toy Box Takeover?

posted on 2015/08/27


Toy Box Takeover er et separate utvidelsesspill til Disney Infinity sin Toy Box som kan spilles med alle figurene dine til Disney Infinity; inkludert figurer fra 1.0 og 2.0. Du kan fullføre oppdrag med andre spillere i flerspillermodus for 2 spillere lokalt eller 4 spillere over nett.

For å spille, så trenger du bare følgende:
  • Utvidelsesspilldiskdelen for Toy Box Takeover
  • Spilldisken til Disney Infinity 3.0 Edition
  • Basen til Disney Infinity
  • Hva som helst av figurer til Disney Infinity; alt fra Buzz Lightyear til Iron Man eller Darth Vader.

I dette eventyret har Syndrome landet i Toy Box og stjålet alle Infinity-stavene fra Mikke og Merlin. Han begynner å blande sammen elementer fra alle de forskjellige verdenene og fiender fra Infinity-universet, inkludert Star Wars™, Marvel, Disney og Disney•Pixar, for å lage en ny utfordring.

Ta opp kampen mot puljer av fiender og kjemp deg gjennom nivåer sammen med medhjelperen din. Medhjelperen din kan hjelpe deg å slåss eller helbrede deg. Du kan oppgradere medhjelperes statistikk og utstyr via skredderen i den trygge sonen til Toy Box Takeover samt fra pausemenyen. En ordentlig oppgradert medhjelper kan bli en mektig alliert.

Når Syndrome avslører sine «Helteknuser»-nivå, dukker en ny og ødeleggene kraft opp. Tomrommet er en mørk og elektrisk sky som ikke kan stoppes eller beseires. Unngå den til enhver pris; om du kommer i kontakt med tomrommet, vil figuren din bli øyeblikkelig bli beseiret.

Pass på å utforske alle byttebokser og lekekapsler for å finne spesielle gjenstander og mat til medhjelperen din. Du kan også finne flere medhjelpere som du kan legge til på laget ditt! 

Var denne artikkelen nyttig?


Fortsatt på jakt etter det rette svaret?

Kontakt Oss