• PC
  • Steam

Hva er oppdrag?

posted on 2015/10/29

Hva er oppdrag?

Du kan fullføre daglige oppdrag og store oppdrag i Disney Infinity 3.0 til PC og Windows for å få belønninger. Du kan ha opp til tre daglige oppdrag og ett stort oppdrag aktivt til en hver tid.

Hva er forskjellige mellom daglige og store oppdrag?

Daglige oppdrag tar deg rundt 20-30 minutter å fullføre. Ved fullførelse, vil du motta kister som inneholder gjenstander som kan være alt fra gnister til kraftmynter. Nye daglige oppdrag produseres ved midnatt hver dag.

Store oppdrag tar rundt 2-3 timer å fullføre. Ved fullførelse, vil du motta kister som inneholder gjenstander som kan være alt fra nivåøkninger til prøvemuligheter for figurer. Etter å ha fullført et stort oppdrag, vil du motta et nytt stort oppdrag øyeblikkelig.

Hva slags belønninger har de forskjellige kistene?

Kistetype
Belønning
Bronse
Få gjenstander som gnister, kraftmynter og annet!
Sølv
Få gjenstander som gnister, medhjelpermat og annet!
Gull
 Få gjenstander som kraftøkere, prøvefigurer og annet!
Platinum
Få gjenstander som nivåøkninger, gnistøkere og annet!

Hvor kan jeg se oppdragene mine?

Du kan se fremgangen for gjeldende oppdrag, bytte oppdrag, kjøpe oppdrag og hente belønninger via oppdragspanelet. Du får tilgang på oppdragspanelet ved å gå til hovedmenyen eller pausemenyen.

Quest Panel - Infinity 3.0 PC

Hvordan bytter jeg oppdrag?

Du kan bytte ut ett oppdrag hver dag ved å trykke på den blå «Bytt oppdrag»-knappen  som er på bunnen av et oppdragspor. Et nytt oppdrag vil automatisk bli generert i det sporet du ba om å få byttet ut.

Exhange Quest - Quest Panel

Hvordan låser jeg opp et nytt daglig oppdrag før midnatt?

I stedet for å vente på at et gratis daglig oppdrag skal dukke opp ved midnatt, kan du bruke gnister til å låse opp nye daglige oppdrag øyeblikkelig! Trykk på «Lås opp»-knappen som dukker opp i et oppdragspor og bekreft valget ditt. Et nytt oppdrag vil automatisk bli generert i sporet du valgte.

Purchase a quest