• Console
  • Steam

Hva er prøvemerker?

posted on 2016/03/15

Hver gang du fullfører historiemodus i Marvel Battlegrounds får du 20 merker. Hver gang du fullfører en «Versus-kamp» eller et «Utfordringsoppdrag», vil du få muligheten til å motta flere prøvemerker.

Du kan maksimalt ha spart opp 20 merker av gangen. Så fort du når 20 merker, vil du ikke kunne motta merker frem til du bruker noen.

Characters in Marvel Battlegrounds with Trial Tokens highlighted

Prøvemerker brukes til å låse opp enkeltfigurer du ikke eier og som ikke er en «ukentlig prøvefigur» så du kan bruke dem i en enkelt Versus-kamp! Ved slutten av kampen kan du fortsette å bruke figuren uten å bruke flere prøvemerker om du velger omkamp.

Om du går tilbake til figurvalgskjermen må du bruke flere prøvemerker for å låse opp enda en figur, selv om det er en du allerede har brukt prøvemerker på. Om du fortsetter til arenavalgskjermen, men så går tilbake til figurvalgskjermen uten å starte en ny kamp, vil prøvemerker som har blitt brukt den kampen bli refundert.