• Console
  • Steam

Hva er ukentlige figurprøver i spillet?

posted on 2016/03/15

Prøvefigurer byttes ukentlig, hver tirsdag, og er tilgjengelig for ubegrenset bruk under denne prøveperioden. Til vanlig vil det alltid være tre prøvefigurer tilgjengelig. Om du i tillegg er logget inn med din Disney-konto, vil du motta en fjerde ukentlig prøvefigur også.

Til forskjell fra prøvemerker, så forsvinner ikke prøvefigurer etter bruk - de er der hele uken.