• Console
  • Steam

Do characters have different combos/abilities inside of Marvel Battlegrounds?

posted on 2016/03/15

Tre-treffs kombo

Hver figur har en tre-treffs kombo som sin hovedangrepsmetode. Etter å ha truffet noen, vil hver figurs kombo slå målet bakover (se «tilbakeslåeing» nedenfor). Å få inn det tredje treffet i komboen vil skape lilla gnister.

Tilbakeslåing

Tilbakeslåing utløses ved slutten av en tre-treffs kombo og kaster målet flyvende bakover.

Ladeangrep

Et ladeangrep utføres ved å holde inne angrepsknappen. Ladeangrep har spesielle egenskaper eller kan gjøre ekstra skade. Iron Mans ladeangrep er et uni-stråleangrep fra arc-reaktoren i midten av brystkassen hans, mens Captain Americas ladeangrep er et skjoldangrep som slår tilbake motstanderen.

Stigende angrep

Et stigende angrep utøfres ved å trykke på angrepsknappen mens du reiser deg etter å ha blitt slått ned. Stigende angrep er umulig å angripe, men de er utsatte for pust og blokkeringer.

Luftangrep

Luftangrep er forskjellige for hver figur og inkluderer ting som bakkeslag, luftkomboer og prosjektiler. Trykk eller lad opp for å gjøre ekstra skade.

Griping

Alle figurer kan utføre gripeangrep. Trykk på X-knappen for å unnvike en blokkeringstilstand uten å koble med en angripende spiller. Ved treff, vil griping utføre et kast og kaste figuren flyvende gjennom arenaen.

Blokkering

Alle figurer kan utføre en blokkering når forsvarsknappen er holdt inne. Dette avstøter all avstands- og nærkampskade som ikke er ustoppelig, slik at figuren ikke tar skade. Blokkering kan også brukes til å ødelegge en tre-treffs kombo og straffe motstanderen mens de henter seg inn igjen.

Blokkeringsmotangrep

Alle figurer kan utføre et motangrep ved å blokkere et angrep i det øyeblikket det treffer. Et motangrep utføres automatisk mot den angripende figuren og utfører et kraftig tilbakeslagsangrep.

Unnvike

Alle figurer kan unnvike i fire retninger om forsvarsknappen holdes inne når de beveger seg. Unnviking gjør figuren usårlig i en liten periode.

Hopp

Alle figurer kan utføre et hopp ved å trykke på hoppeknappen.

Supperhopp/Flyving

Hold inne A-knappen mens du står på bakken for å la enkelte figurer utføre et superhopp eller sveve over bakken. Om en figur ikke kan superhoppe eller sveve utfører de et helt vanlig hopp.

Flyving/Nettsvinging

Enkelte figurer kan holde inne A-knappen for å utføre spesielle hoppefunksjoner i luften. F.eks., Thor kan sveve over slagmarken, mens Spider-Man kan svinge seg rundt.

Hurtigoppreisning

Alle figurer kan reise seg raskere ved å øyeblikkelig trykke på hoppeknappen etter å ha blitt truffet av et anrgep.

Alternativt angrep

Alternative angrep utføres med den høyre utløseren og er generelt sett avstandsangrep.  Alternative angrep er glimrende for å slå ned en figur fra luften, da figurer ikke kan blokkere mens de er i luften.

Lade alternativt angrep

Noen figurer kan lade opp (hold inne) sine alternative angrep for å gi dem ekstra egenskaper. F.eks., Captain America kan få skjoldkastet sitt til å lamslå motstandere.

Spesialangrep

Når spesialmåleren til en figur er fulladet kan du utføre et spesialangrep ved å trykke på RB. Spesialangrep gjør stor skade, men bruker hele spesialmåleren. Spesialangrep utføres til vanlig fra bakken, men noen figurer har også et spesialangrep de kan bruke i luften.