• PC
  • Steam

Hva er minstesystemkravet jeg må møte for å kunne spille Disney Infinity 3.0 på PC?

posted on 2015/10/29

Om din PC eller Windows-enhet mpøter følgende krav, burde du kunne spille Disney Infinity 3.0 uten problemer.

Krav for PC

• Microsoft® Windows® 7/8/8.1/10
  • 2.20 GHz Dual-Core CPU
  • 4 GB RAM
  • Grafikkort - Nvidia GeForce 8800 GT 1GB eller Radeon HD 4650 1GB eller bedre
  • Med integrerte grafikkort - Intel HD Graphics 4400 med 3GB delt video-/grafikkminne
  • DirectX 11.0 med DirectX 10.0 funksjoner
  • Lyd - Helst 5.1
  • Oppløsning - Minimum: 1280x720 (720p med et bildeformat på 16:9), Maximum: 3840x2160 (4K med et bildeformat på 16:9)