• Console
  • Steam

Hva låser mitt Disney Cruise Line Oceaneer Band opp?

posted on 2015/10/29

Om du nylig har kommet tilbake fra et eventyr med Disney Cruise Line og fortsatt har ditt gule Oceaneer Band, så kan du bruke det til å låse opp innhold i Disney Infinity 3.0!

Ditt Disney Cruise Line Oceaneer Band låser opp:
  • En spesiell «Disney Dream»-basert Toy Box
  • Flere cruiseskip-baserte leker
  • En Partners-statueleke

Disney Dream Toy Box screenshot

Klikk her for informasjon om hvordan du låser opp Toy Boxer for de med spesialtilgang ved å bruke ditt MagicBand.

MERK: Barn mellom 3-12 mottar gule Oceaneer Bands når de besøker utvalgte ungdomsaktiviteter på Disney Cruise Lines. For å motta det eksklusive innholdet nevnt ovenfor, må du fortsatt ha ditt Oceaneer Band.