• Console
  • Steam

Hva er Oppdrag Dory sitt Play Set?

posted on 2016/06/16

Disney Infinity 3.0 Edition - Finding Dory Play Set

Etter å ha hørt om en uforventet flom i Marinelivsinstituttet, skynder Dory, Nemo, Marlin og vennene deres seg til redning for å hjelpe forsvunnet fisk med å finne veien til trygghet før tankene tømmes i et helt nytt Play Set til Disney Infinity 3.0 basert på Oppdrag Dory.

•    Bygg et tilpasset rev for fisk du har reddet
•    Fortsett å svømme i et klassisk, sideskrollende eventyr
•    Led forsvunnet fisk til frihet i flere nivåer
•    Skyt bobler for å lamslå og fjerne fiender
•    Tilgjengelig på Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Nintendo Wii U

•    TILKOBLING TIL INTERNETT PÅKREVD FOR Å LASTE NED INNHOLDSOPPDATERING.