• Console
  • Steam

Hva er gnistmodus?

posted on 2015/09/18

Du kan bruke gnistmodus til å styre rundt, redigere og plassere leker i din Toy Box uten å forlate byggemodus. En fordel ved å bygge og redigere i gnistmodus er at du kan generelt sett jobbe raskere siden du ikke er begrenset av kollisjon og fysikk. For å gå inn i gnistmodus, bytt til byggemodus og trykk på knappen på skjermen som sier gnistmodus.

MERK: Knappen du bruker til å gå inn i gnistmodus kommer an på hvilken konsoll du spiller på.