Disney Chat

End Chat

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits

  • Console
  • Steam

Hva er en medhjelper?

posted on 2015/08/27


En medhjelper er en innbyggerfigur som samarbeider med deg i Toy Box og Toy Box Takeover Expansion Game.  De hjelper deg med å beseire fiender, bygge ting, drive gårder og andre oppgaver. Du kan låse opp medhjelpere ved å:
  • Fullføre medhjelperopplæringen.
  • Fullføre oppdrag i Toy Box Takeover.
  • Fullføre oppdrag i INteriør.
  • Og også i tilfeldige områder rundt i Toy Box og Toy Box Takeover sine huber.

Hvordan tar jeg bort medhjelperne mine?

Gå til skredderen (eller velg medhjelpere på pausemenyen) og velg «Fjern fra verden»

Medhjelperopplæringer

  1. Medhjelperstartpunkt: Bli medhjelper-hendig i denne kræsjkursopplæringen. Fra å plassere en medhjelper i verdenen din til å gi medhjelperen verktøy, lær alle de grunnleggende ferdighetene du trenger for at medhjelperen din skal lykkes.
  2. Planteplotting: Lær medhjelperen din hvordan du gror og høster planter med åkere. *Denne gården er din! Kom igjen! Plant noen avlinger!* i Toy Box-gården kan du plante mat til medhjelperne dine. Utrust medhjelperne dine gårdsutstyr for å plante avlinger. Gå til skredderen og så til undermenyen for utstyr.
  3. Fantastisk designet: La en av Disneys største moteeksperter lære deg hvordan du gir medhjelperne dine de nødvendige verktøyene for å lage utrolige tilpasninger i verdenene dine i Toy Box.
  4. Utrolig skattejakt: Reis gjennom en labyrint med medhjelperen din og finn skatter langs veien. Selv om medhjelpere kan være til god hjelp i kamp, så er de ikke alltid veldig akrobatiske. Vær på utkikk etter farer i labyrinten og kast eller bær dem til trigghet.

Var denne artikkelen nyttig?


Fortsatt på jakt etter det rette svaret?

Kontakt Oss