• Console
  • Steam

Hva er forskjellen mellom å lagre som en «Toy Box» og lagre som et «Toy Box-spill»?

posted on 2015/10/01

Det er to måter å lagre en Toy Box på - som en Toy Box eller et Toy Box-spill.

Når du lagrer som en Toy Box, kan du redigere og fortsette med videreutviklingen av en Toy Box du har lagret.

Toy Box Gmaes Save Screen

Lagrer du som et Toy Box-spill, så kan du ikke lagre endringer du gjør på Toy Boxen. Du må kun lagre på denne måten om du føler deg sikker på at du har fullført din Toy Box og ikke kommer til å trenge ekstra endringer.

Toy Box Save

For å få tilgang på lagrede Toy Boxer, velg «Toy Box» og så «Lagrede Toy Boxer» på hovedmenyen. Du kan også velge «Pause» i spillet og velge «Lagre».

In-Game Screen - Toy Box Saves