• Console
  • Steam

Hvilke type kontrollere trenger jeg for å spille Disney Infinity 2.0 på Wii U?

posted on 2015/02/02

Når du spiller Disney Infinity 2.0 på Wii U, må spiller 1 bruke GamePad-håndkontrollen. Det er for øyeblikket ingen måte for spiller 1 å bytte til en Pro Controller eller Wii-fjernkontroll.

Spiller 2 kan bruke en Pro Controller eller Wii-fjernkontroll med nunchuk-tilbehør. En nunchuk er nødvendig, fordi det ikke er nok knapper på Wii-fjernkontrollen til å bruke alle kontrollfunksjonene i Disney Infinity 2.0.

Gameplay