Disney Junior Play

• Android
  • iOS

Hvorfor kan jeg ikke dele spillpakker via familiedeling?

posted on 2017/04/24

Familiedelingsfunksjonen på iOS lar deg dele apper, men ikke kjøpene du kan gjøre i dem, med andre familiemedlemmer sine kontoer. Dette betyr at når du kjøper spillpakker kan det kun brukes av kontoen som har utført kjøpet.

Om en spillpakke du har kjøpt ikke dukker pp, sørg for at du er logget inn med den Apple-ID-en som utførte kjøpet. Besøk artikkel for hjelp: Hvorfor er spillpakkene mine borte?

For mer informasjon om familiedeling, besøk Apple: Hva slags innhold kan jeg dele med familiedeling?