• Console
  • Steam

Hvorfor får jeg ikke lagt til en ekstra spiller i Disney Infinity 2.0 på Xbox One?

posted on 2015/04/06

Når du legger til en ekstra spiller i Disney Infinity 2.0 på Xbox One, sørg for at en brukerprofil er logget inn på den andre håndkontrollen også. Å legge til en ekstra spiller når dere bare bruker én brukerprofil går ikke.

Følg instruksene nedenfor for å opprette en ekstra brukerprofil på Xbox One:

1. Trykk på knappen øverst til venstre på hjemskjermen. Om noen allere er logget inn, vil deres brukerprofilbilde vises her.
2. Velg Legg til ny.
3. Logg inn med din Microsoft-konto (en e-postadresse som enten slotter med @hotmail.com eller @outlook.com)
4. Følg instruksene for å fullføre konfigureringen av kontoen.

Les «Hvordan du legger til en ekstra spiller i Disney Infinity 2.0?» for mer informajson om spilling med delt skjerm.