• Console
  • Steam

Hvorfor kan jeg ikke styre spillet med en synkronisert håndkontroll når vi spiller 2 sammen?

posted on 2015/01/23

Nå du spille Disney Infinity 2.0: Play Without Limimts på en Xbox One i flerspillermodus (2 spillere) med to håndkontrollere, så virker det som håndkontrolleren til spiller en ikke styrer spillet (pauser, avslutter, etc.).

Dette problemet oppstår når spilleren med håndkontroll 2 logger inn med profilen til spiller en. Fordi den andre håndkontrollen nå logger inn som spiller en, så byttes kontrollen over spillet til den håndkontrollen. Når du bli med som spiller to, sørg for at du logger inn med en annen konto enn den til den første spilleren eller spill som en gjest.