• Console
  • Steam

Hvorfor kan jeg ikke gjøre kjøp i spillet?

posted on 2016/07/29

Etter 29. juli 2016 vil tjenesten for alle kjøp i spillet bli deaktivert på PC, Steam (Disney Infinity 2.0), Apple TV, iOS og Android Google Play og i Amazon-utgavene av Disney Infinity. Kjøp gjort før 29. juli 2016 på PC, Steam, iOS og Android Google Play eller i Amazon-utgavene kan brukes frem til 30. september 2016. Kjøp gjort før 29. juli 2016 i spillet til Apple TV kan brukes frem til 3. mars 2017. Dere kan fortsette å gjøre kjøp i spillet på Windows Store for Windows 8/10 frem til 3. januar 2017 og disse kan brukes frem til 3. mars 2017.