• Console
  • Steam

Hvorfor virker ikke koden min for Darth Vader?

posted on 2015/08/27

Enkelte spillere mottok koder for Darth Vader på E3 2015. Om du mottok en av disse kodene og ikke får løst den inn, ta kontakt med oss og inkluder følgende informasjon:

• Disney-kontoen din sitt navn som du bruker til å logge inn på infinity.disney.com
  • Et skannet bilde av koden

Bla nedover og klikk på Kontakt oss for å sende en e-post. For å legge til et skannet bilde, svar på det automatisk svaret fra Disney Infinity som du mottar øyeblikkelig etter å ha sent den første mailen.