• Console
  • Steam

Kan jeg laste ned Toy Boxer fra seksjonen for fellesskapsinnhold?

posted on 2016/07/29

Toy Boxer kan fortsatt lastes ned og spilles i Disney Infinity på Nintendo Wii U, PS3, PS4, PSVita, Xbox 360, Xbox One, Windows 8/10 og Apple TV frem til 3. mars 2017. For mer informasjon om nedlasting av Toy Boxer, klikk her:

http://help.disney.com/articles/no/FAQ/How-do-I-download-a-Disney-Toy-Box-in-Disney-Infinity-2-0?section=Disney-Infinity