• Console
  • Steam

Kan jeg kjøpe Disney Infinity fra nettbutikker og vanlige butikker?

posted on 2016/07/29

Selv om vi har hatt mange flotte minner og eventyr, vil utgavene av Disney Infinity for PC, Apple TV, iOS, Google, Android og Amazon bli fjernet fra butikker fra og med 30. september 2016.

Disney Infinity til konsoll og på Windows Store vil fortsatt kunne lastes ned fra sine respektive nettbutikker, men alle nettfunksjoner vil opphøre den 3. mars 2017. Men dere kan fortsatt utforske, dra på eventyr og lage ting i konsollutgaven av Disney Infinity uten disse nettjenestene.

Sjekk dine lokale forhandlere for tilgjengeligheten på produkter til Disney Infinity.