• Console
  • Steam

Vil lekene jeg har låst opp i Disney Infinity være tilgjengelig i Disney Infinity 2.0: Play Without Limits?

posted on 2015/04/16

Er alle de virtuelle lekene jeg har låst opp i Disney Infinity (uansett om det er PlaySet eller ToyBox) tilgjengelig i Disney Infinity 2.0: Play Without Limits? Hvordan fungerer det?

Ja! Her er noen av måtene du kan bringe over din gjenstander fra Disney Infinity:

• Om du har gjenstander i ToyBox som er knyttet til din Disney-ID, vil disse gjenstandene bære over når du logger inn med samme Disney-ID i Disney Infinity 2.0: Play Without Limits.
  • Om du plasserer en PlaySet-del til Disney Infinity på en baseenhet tilkoblet Disney Infinity 2.0, vil alle dine PlaySet-gjenstander bli låst opp.
  • Om du bruker figurer til Disney Infinity i Disney Infinity 2.0: Play Without Limits, vil dette også låse opp ting mens du spiller.

Characters