• Console
  • Steam

Kommer nettsiden til Disney Infinity til å forbli aktiv etter 3. mars 2017?

posted on 2016/07/29

Vi har elsket å være en del av fellesskapet til Disney Infinity og vi håper spillerne våre har fått like mye glede ut av å utforske, dra på eventyr og å lage ting som vi har.  Når nettjenestene til Disney Infinity opphører 3. mars 2017, vil nettsiden til Disney Infinity også bli fjernet og erstattet med nettsider som inneholder FAQ-er og annen brukerstøtteinformasjon.

Vi takker for at dere har vært en del av Disney Infinity!