• Console
  • Steam

Om Disney Infinity (2.0 Edition)

posted on 2015/05/07

Utforska världarna från Marvels The Avengers, Spider-Man och Guardians of the Galaxy i Disney Infinity (2.0 Edition)! Spela som Iron Man, Loke, Spider-Man, Star-Lord och fler och upptäck din inre superhjälte (eller skurk!) i denna spännande uppföljare till Disney Infinity!

Ursprungligt lanseringsdatum: 23 September 2014

Nyheter i denna version?
Fungerar det här spelet på min enhet? Klicka på din enhets plattform för systemkrav:

PlayStation 3
PlayStation 4
Xbox 360
Xbox One
Wii U
PlayStation 3
PlayStation 4
Xbox 360
Xbox One
Wii U

Spelfunktioner

• Utforska spännande nya världar och figurer från Marvel!
  • Skapa dina egna världar i Toy Boxen med det nya skaparverktyget
  • Spela de helt nya Toy Box-spelen!
  • Ta dina Disney Original-figurer till Toy Boxen