Disney Infinity (2.0 Edition): PS Vita

• Console

Om Disney Infinity (2.0 Edition) för PS Vita

posted on 2015/05/08

Utforska världarna från Marvels Spider-Man, The Avengers och Guardians of the Galaxy i Disney Infinity (2.0 Edition) för PS Vita! Spela som Spider-Man i svart dräkt, Iron Man, Loke, Star-Lord och fler och upptäck din inre superhjälte (eller skurk)!

Ursprungligt lanseringsdatum: 9 Maj 2015

Nyheter i denna version?
Fungerar det här spelet på min enhet? Klicka på din enhets plattform för systemkrav:

PS Vita
PS Vita

Spelfunktioner

• Utforska spännande nya världar och figurer från Marvel!
  • Skapa dina egna världar i Toy Boxen med det nya skaparverktyget
  • Spela de helt nya Toy Box-spelen!
  • Ta dina Disney Original-figurer till Toy Boxen