• PC
  • Steam

Om Disney Infinity 3.0 Edition: för PC och Windows-enheter

posted on 2015/10/29

Gör dig redo att spela Disney Infinity 3.0 för PC och Windows-enheter! Spela som dina favoritfigurer från Star Wars™ eller Disney Originals och upptäck spännande äventyr playset och Toy Box-äventyr baserade på Star Wars™ och Insidan ut!

Twilight of the Republic image  Inside Out Thought Bubbles image  Rise Against the Empire image

Spelinnehåll

• Utforska tre nya playset – Star Wars™: Rise Against the Empire, Star Wars™: Twilight of the Republic och Insidan ut!
  • Spela med nya Star Wars™-figurer som bland annat Anakin Skywalker, Han Solo och Ahsoka Tano!
  • Använd din kreativitet i Toy Boxen där du kan kombinera föremål och figurer i världar från Star Wars™ och Disney för att bygga oändliga äventyr!
  • Klara dagliga uppdrag och huvuduppdrag för att få belöningar!

Ursprungligt lanseringsdatum: 29 oktober, 2015

Disney Infinity 3.0 Edition för PC/Win kan laddas ner på följande operativsystem:

Klicka på ett operativsystem för systemkraven!

Systemkrav

Systemkrav för PC

Microsoft® Windows® 7/8/8.1/10
2.20 GHz dubbelkärnig processor
4 GB RAM
Grafikkort - Nvidia GeForce 8800 GT 1GB eller Radeon HD 4650 1GB eller bättre
Med integrerad grafik - Intel HD Graphics 4400 med 3GB delat video-/grafikminne
DirectX 11.0 med DirectX-funktionsnivå 10
Ljud - 5.1
Upplösning - Minimum: 1280x720 (720p med bildförhållandet 16:9), Maximum: 3840x2160 (4K med bildförhållandet 16:9)

Systemkrav för Windows-enheter

2.20 GHz dubbelkärnig processor
4 GB RAM
Grafikkort - Nvidia GeForce 8800 GT 1GB eller Radeon HD 4650 1GB eller bättre
Med integrerad grafik - Intel HD Graphics 4400 med 3GB delat video-/grafikminne
DirectX 11.0 med DirectX-funktionsnivå 10
Ljud - 5.1
Upplösning - Minimum: 1280x720 (720p med bildförhållandet 16:9), Maximum: 3840x2160 (4K med bildförhållandet 16:9)

Systemkrav för Steam:

OS: Microsoft® Windows® 7/8/8.1/10
Processor: 2.20 GHz dubbelkärnig processor
Minne: 2 GB RAM
Grafik: Nvidia GeForce 8800 GT 1GB eller Radeon HD 4650 1GB eller bättre
DirectX: DirectX 11.0 med DirectX-funktionsnivå 10
Ljudkort: 5.1

OBS: Det digitala spelet är exklusivt för din PC. Det inkluderar inte fysisk bas eller leksaker och kan inte användas på spelkonsoler.